Zgjidhje martesore

Mirmengjes jam RO dhe dua te di à ka dale urdhri I prere I ndarjes sepse ma kerkojne ketu me domosmehmeri ne France per dokumenta kam 2 muaj qe eshte u be ndarja me gjyqtaren IM dhe akoma nuk ka dale ju lutem shiko e nje here se e kam urgjent flm dhe respekte.!


Qytetari: R. O. Data: 9 November , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Zgjidhje martesore”

  1. Pershendetje
    Per informacionin e kerkuar duhet ti drejtoheni sekretarise se gjykates ku keni bere zgjidhjen e marteses.
    Ju mund te paraqiteni personalisht ose avokati juaj i autorizuar me prokure ose kushdo tjeter qe ju keni autorizuar me prokure mund te pyes dhe te terheq vendimin e gjykates.
    Platforma e juristit online nuk ka akses ne sistemin e gjykates per tiu konfirmuar nese ka marre forme te prere vendimi apo jo, ne vetem ofrojme keshillim ligjore falas.
    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet