Zgjidhje konflikti pronesie te zvarrisur nga shkeljet ligjore e proced ne institucione.

A mund te me dergoni nje nr kontakti dhe adresen qe te kontaktoj direkt per ceshtjen duke sjelle dhe provat shkresore e vend gjyqsore.


Qytetari: R. A. Data: 22 March , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Zgjidhje konflikti pronesie te zvarrisur nga shkeljet ligjore e proced ne institucione.”

  1. Pershendetje !
    Ju mund te drejtoheni per nje opinion ligjor prane zyrave te Klinikave te Ligjit ne momentin qe do kalohet situata e pandemise qe po kalohet ne keto momente ne Shqiperi.
    Adresat e Qendrave/Klinikave te Ligjit ne qytetin e Tiranes, Durresit, Shkodres dhe Vlores mund ti gjeni ne webin e Klinikave https://klinikateligjit.al/# .

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet