Zgjidhja martesore

Pershendetje,

Kam humbur dokumentin e zgjidhjes se marteses. Ju lutem ku mund ta rimarr nje kopje tjeter? Faleminderit


Qytetari: F. M. Data: 19 November , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Zgjidhja martesore”

  1. 1

    Pershendetje! Per te marre nje kopje te njesuar me origjinalin te vendimit qe ka zgjidhur martesen, ju duhet te paraqiteni prane sekretarise se Gjykates qe ka dhene vendimin, duke depozituar kerkesen tuaj (me te dhenat e paleve, daten e gjyqit, objektin etj) dhe paguar tarifen perkatese te sherbimit. Faleminderit,

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet