Zbardhja e nje historie dhe sqarimi i akuzave

Pershendetje,

Jam i interesuar te zbardhet historia e nje nene, gruaje te pafajshme ndaj te ciles ngrihen akuza ose pergenjeshtrime. Ju lutem me thoni se cili eshte institucioni qe merret me keto ceshtje dhe qe mund t’i drejtohem? Dua te rivendos ne vend dinjitetin e kesaj zonje.

Faleminderit,


Qytetari: E. Z. Data: 29 December , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Zbardhja e nje historie dhe sqarimi i akuzave”

  1. Pershendetje,

    Nese ju keni pretendime per akuza te padrejta apo thenie te paverteta, ju mund te beni denoncimin tuaj prane Prokurorise.
    Per t’iu orientuar me sakte, ju lutemi te na referoni sakte problematiken tuaj ose telefononi falas ne nr jeshil 0800 1010, cdo dite nga e hena ne te premte, ora 10:00 der 14:00. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet