Ne vijim te pyetjes: Zbardhja e nje historie dhe sqarimi i akuzave (2)

Kerkoj qe ceshtja e mamase sime te meret ne ngarkim nga ana e Komitetit tê Helsinkit ne Tirane, lidhur me zbardhen e historise se nje nene, gruaje te pafajshme dhe akuzave qe hidhen ndaj saj mbi te ose pergenjeshtrimeve. Faleminderit,


Qytetari: E. Z. Data: 29 December , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Ne vijim te pyetjes: Zbardhja e nje historie dhe sqarimi i akuzave (2)”

  1. Pershendetje
    Nese ju kerkoni t’i drejtoheni Komitetit Shqiptar te Helsinkit, ne linkun me poshte gjeni kontaktet e kesaj organizate https://ahc.org.al/contact/. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet