Vlefshmeria e testamentit

A eshte i vlefshem testamenti i bere mbeses (vajzes se motres) mbasi un jam e ve dhe pa femije. Me thone, qe nuk mund te kapercej rradhen. Dmth duhet t’ja bej motres? Faleminderit


Qytetari: D. H. Data: 9 February , 2021, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Vlefshmeria e testamentit”

  1. Pershendetje. Kodi Civil parashikon qe nje person mund te zgjedhe vete se kujt t’ia dhuroje pasurine me testament, vetem nese nuk ka prinder, femije, niper ose mbesa (femije te femijeve), vellezer apo motra. Ndermjet tyre, ai ka te drejte qe te zgjedhe se kujt do t’ja lere pasurine. Pra ne rastin tuaj, persa kohe ju keni motren, nuk mund ta anashkaloni.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet