VKM-te ne zbatim te ligjit nr 20/2020

Pershendetje,

Jam F.L nga Shkodra. Jam i interesuar te di se kur do dalin aktet nenligjore (VKM-te) per ligjin nr 20/2020 per pronat? Konkretisht aktet nenligjore qe rregullojne pjesen per regjistrimin e AMTP-se.  Ju falenderoj


Qytetari: F. L. Data: 23 January , 2021, Kategoria: Uncategorized.

One response to “VKM-te ne zbatim te ligjit nr 20/2020”

  1. 1

    Pershendetje. Nuk mund t’ju japim nje afat, pasi Ligji 20/2020, “Per perfundimin e afateve te proceseve kalimtare te regjistrimit te pronesise” nuk parashikon afat per miratimin e akteve nenligjore te nevojshme nga ana e Keshillit te Ministrave. Aktualisht nuk ka nje akt nenligjor per perfundimin e regjistrimit te akteve te marrjes se tokes ne pronesi me ligjin “Per token”.
    I vetmi Vendim i Keshillit te Ministrave te miratuar deri tani eshte VKM Nr.827, dt.30.09.2020, “Për përcaktimin e rregullave të hollësishme për miratimin e dokumentit të pronësisë, të objekteve pa titull pronësie, trojeve të tyre funksionale dhe të oborreve në përdorim”.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet