VKM-te e ligjit 20/2020

Pershendetje! Ju lutem dua te nese ka dalur deri tani ndonje vendim nga qeveria per ligjin 20/2020? Ju faleminderit paraprakisht


Qytetari: I. V. Data: 29 January , 2021, Kategoria: Uncategorized.

One response to “VKM-te e ligjit 20/2020”

  1. Përshëndetje! Aktualisht eshtë miratuar vetëm VKM-ja Nr.827, dt.30.09.2020, “Për përcaktimin e rregullave të hollësishme për miratimin e dokumentit të pronësisë, të objekteve pa titull pronësie, trojeve të tyre funksionale dhe të oborreve në përdorim”.
    VKM-ja sipër cituar është botuar në Fletoren Zyrtare nr. 190, datë 02 Nëntor 2020, për më tepër informacion, lutem aksesoni në linkun e mëposhtëm: https://qbz.gov.al/eli/fz/2020/190/48285a77-06a1-498e-bb04-8cb3707b1acc. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet