VKM per oborret ne perdorim

Pershendetje! Ju lutem mund te me thoni se ku mund ta gjej VKM qe ka dalur per oborret ne perdorim ne baze te ligjit 20/2020? Faleminderit,


Qytetari: R. K. Data: 19 February , 2021, Kategoria: Legjislacion.

One response to “VKM per oborret ne perdorim”

  1. Përshëndetje! VKM-ja që ju referoni është VKM-ja Nr.827, dt.30.09.2020, “Për përcaktimin e rregullave të hollësishme për miratimin e dokumentit të pronësisë, të objekteve pa titull pronësie, trojeve të tyre funksionale dhe të oborreve në përdorim”.
    VKM-ja është botuar në Fletoren Zyrtare nr. 190, datë 02 Nëntor 2020, për më tepër informacion, aksesoni në linkun e mëposhtëm: https://qbz.gov.al/eli/fz/2020/190/48285a77-06a1-498e-bb04-8cb3707b1acc. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet