Vite pune të panjohura

Pershendetje
kam 3 vite pune pa njohur ne pension me ISSH ,
perkatesisht ne kooperative ,
per shkak te mbiemrit por kam nga gjendja civile nje vertetim ku provon se nuk ka asnje person tjeter me keto gjeneralitete
nuk me jane njohur as ne Komision Rajonal Ankimimi as Komision Qendror ne Tirane ,
dua ti drejtohem Keshillit Administrativ cila eshte forma dhe menyra e duhur ?
Faleminderit

Qytetari: R.R.
Data: 7 Shkurt 2023, Kategoria: Pensioni, Punë

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Pershendetje,
    Mbeshtetur ne Ligjin nr.7703, datë 11.05.1993 “Për sigurimet shoqërore në Republikën e Shqipërisë”, të ndryshuar, rregulloren nr. 1, datë 21.10.2008 “Për caktim, administrim dhe pagesën e pensioneve”.
    Ju duhet ti drejtoheni gjykates Administrative, me kerkese per kundeshtimin e vendimit te KQA, duke kerkuar rillogaritjen e pensionit njohjen e periudhave dhe perfitimin qe nga dita e lindjes se te drejtes.
    Faleminderit!

Lini një Përgjigje