viktima e ndjekjes penale

NE NJE CESHTJE TE CAKTUAR JAM VIKTIMA E VEPRES PENALE PER PERNDJEKJE. ME KA ARDHUR FLETE-THIRRJA E GJYQIT POR NUK DUA TE PARFAQITEM NE TE. CFAR KONSULTONI QE TE NDJEK NE KETE RAST?

Qytetari: I.M.
Data: 19 Shtator 2023, Kategoria: Penale

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Përshëndetje,
    Për viktimat e veprave penale nuk është detyrim ligjor paraqitja së seancat gjyqësore me përjashtim të rasteve të viktimës akuzuese. Mbetet cështje e vullnetit tuaj nëse doni të paraqiteni dhe të dëgjoheni apo jo.
    Faleminderit.

Lini një Përgjigje