Vertetimi i baneses online

Pershendetje,

Ju lutem a mund te merret vertetimi i baneses online dhe ku mund te aplikoje? Faleminderit,


Qytetari: J. S. Data: 17 August , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Vertetimi i baneses online”

  1. 1

    Pershendetje,

    Ky sherbim nuk ofrohet online, por duhet te paraqiteni prane Bashkisë/Njësisë Administrative ku keni deklaruar vendbanimin. Per t’u pajisur me vertetim banimi duhet te keni me vete karten e identitetit dhe te paguani nje tarife ne shumen 100 leke. Sherbimi ofrohet brenda dites.

    Nderkohe, nese interesoheni per vertetim ose dokumenta pronesie per pasurine (banesen) ku jetoni, atehere mund te aplikoni online per marrjen e ketyre sherbimeve nepermjet portalit e-Albania, duke perzgjedhur sherbimin perkates ne kategorine e sherbimeve te emertuara “pasuri e paluajtshme”.

    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet