Vertetim per pagen e debitorit

Pershendetje,

Ju lutem, a mund te me ndihmoni me nje informacion nese ka te drejte permbarimi te marre vertetim per pagen e debitorit?

Faleminderit


Qytetari: A. C. Data: 26 August , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Vertetim per pagen e debitorit”

  1. 2

    Pershendetje. Zyra e permbarimit ka akses ne informacionin e lidhur me te ardhurat dhe pasurite e debitorit. Pra, nga sa ju pyesni, permbarimi ka te drejte te informohet lidhur me pagen, por informacionin e merr edhe nga Banka perkatese ku derdhet paga e debitorit.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet