Vertetim nga prokuroria qe nuk jam ne gjendje penale

Pershendetje,

Si mund te marr nje vertetim nga prokuroria qe nuk jam ne ndjekje penale? Faleminderit,


Qytetari: A. Z. Data: 8 November , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Vertetim nga prokuroria qe nuk jam ne gjendje penale”

  1. Pershendetje,
    Ju mund te drejtoheni Prokurorise per terheqjen e vertetimit qe nuk jeni person nen hetim.
    Per marrjen e ketije vertetimi eshte e nevojshme te keni nje kopje te kartes se identitetit, si dhe te paguani taksen e pulles prej 200 leke.
    Vertetimi merret te nesermen e aplikimit ose edhe brenda dites ne varesi te fluksit te punes te institucionit.
    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet