Vertetim nga prokuroria dhe gjykata

Pershendetje,

Me duhet brenda javës nje vertetim nga prokuroria dhe gjykata për arsye dokumentacioni per jashte vendit. Si mund t’i siguroje keto dy vertetime? Faleminderit,


Qytetari: N. H. Data: 4 August , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Vertetim nga prokuroria dhe gjykata”

  1. Pershendetje,
    Ju mund te drejtoheni prane Gjykates dhe Prokurorise per terheqjen e vertetimit, perkatesisht qe nuk keni proces gjyqesore te hapur, si dhe qe nuk jeni person nen hetim.
    Per marrjen e ketyre vertetimeve eshte e nevojshme te keni nje kopje te kartes se identitetit, si dhe te paguani taksen e pulles prej 200 leke.
    Vertetimet merren te nesermen e aplikimit ose edhe brenda dites ne varesi te fluksit te punes ne institucionet perkatese.
    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet