Vertetim nga gjykata dhe prokuroria

Pershendetje,

Per te aplikuar per polic ne Drejtorine e Burgjeve me kerkojne vertetim nga gjykata dhe prokuroria qe nuk ndodhesh ne procedim penal. Doja te dija nese mund te me ndihmoni me nje pyetje qe kisha …Ky vertetim merret ne gjykaten ose prokurorine e rrethit tend, apo te prokuroria/gjykata e pergjithshme ne Tirane? Faleminderit


Qytetari: S. S. Data: 20 November , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Vertetim nga gjykata dhe prokuroria”

  1. Pershendetje,
    Ju duhet t’i drejtoheni Gjykates se Rrethit Gjyqesore dhe Prokurorise se Rrethit te qytetit ku ju banoni. Duhet te keni parasysh te keni me vete mjetin tuaj te identifikimit, si dhe te paguani taksen 200 leke per secilin nga vertetimet qe kerkoni. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet