Vertetim lagje

Pershendetje,

Ju lutem a mund te na ndihmoni me nje informacion, si dhe ku te marrim nje vertetim banimi?

Ju faleminderit,

Qytetari: R.S.
Data: 26 Gusht 2022, Kategoria: Shërbime

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

Lini një Përgjigje