Vertetim gjykate dhe prokurorie

Pershendetje,

Me duhet nje vertetim gjykate dhe prokurorie per t’u punsuar ne spital. Ku mund t’i marr dhe si? Faleminderit


Qytetari: z. h. Data: 8 October , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Vertetim gjykate dhe prokurorie”

  1. Pershendetje,
    Vertetimet gjyqesore dhe ate te ndjekjes penale, mund t’i merrni prane Gjykates dhe Prokurorise se Rrethit Gjyqesor ku jetoni. Ju duhet te aplikoni ne sportelet perkatese te Gjykates dhe Prokurorise, duke paguar edhe tarifat perkatese. Faleminderit,
    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet