Vertetim ekspulsi

Pershendetje,

Ku mund ta verifikoj nqse kam ekspuls nga shteti gjerman dhe me ndalohet hyrja ne vendet e Shengen-it? Ju falenderoj,


Qytetari: A. D. Data: 11 August , 2020, Kategoria: Levizje jashte vendit.

One response to “Vertetim ekspulsi”

  1. 1

    Pershendetje. Per cdo kerkese per verifikim dhe/ose heqie te ndalimit per te hyre ne zonen Shengen, duhet t’i drejtoheni autoriteteve te vendit perkates, ne kete rast autoriteteve gjermane. Ne baze te legjislacionit te BE-se pergjigjia vjen me ane te sherbimit postar, brenda jo me shume se 60 diteve.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet