Vertetim banor lagjeje per ne dt. 01.12.1992

Pershendetje,

Jam i interesuar te di se si mund te marr nje vertetim banor lagje per vitin 01.12.1992? a mund te merret nje vertetim i tille dhe nese po, ku duhet te drejtohem?

Faleminderit


Qytetari: E. S. Data: 16 May , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Vertetim banor lagjeje per ne dt. 01.12.1992”

  1. Spiro Maliqi Spiro Maliqi says:

    Pershendetje

    Pajisja me vërtetim banimi mund te kryhet prane Njesise Administrative/Bashkise tuaj ose prane Zyres se Gjendjes Civile të Bashkisë ku keni te regjistruar vendbanimin.

    Faleminderit.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet