Verifikim espulsi

Pershendetje,

Jam denuar ne Gjermani per falsifikim dokumenti e me pas jam debuar ne Shqiperi. Doja te dija se ku duhet te drejtohem per te marre informacion nese me kane vene espuls ne Gjermani? Faleminderit,


Qytetari: x. m. Data: 24 July , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Verifikim espulsi”

  1. Pershendetje. Informacioni per te dhenat e sistemit shengen, mund ta merrni vetem prane autoriteteve perkatese te huaja. Ju duhet ti paraqisni nje kerkese autoriteteve kompeteten gjermane, te cilat ju sjellin me ane te postes, informacion nese keni ekspuls dhe sa eshte afati i ndalimit.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet