Verifikim ekspulsi

Pershendetje,

Si mund ta verifikoj nese me eshte fshire ekspulsi ne zonen shengen, se me ka mbaruar afati kohor dhe dhe policia e kufirit shqiptar me kerkon nje vertetim qe te me lejojne te kaloj. Flm


Qytetari: M. M. Data: 8 October , 2020, Kategoria: Levizje jashte vendit.

One response to “Verifikim ekspulsi”

  1. 2

    Pershendetje. Per te kerkuar verifikimin e perfundimit te afatit te ndalimit per te hyre ne zonene Shengen, ju duhet t’i drejtoni nje kerkese zyrtare autoriteteve kompetente te shtetit qe ju ka dhene ndalimin. Konfirmimi dergohet ne emrin tuaj, ose te perfaqesuesit tuaj me ane te sherbimit te thjeshte postar, apo me ane te postes elektronike. Ne baze te legjislacionit te Bashkimit Evropian, autoritetet jane te detyruara t’ju kthejne nje pergjigje, jo me shume se pas 60 diteve.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet