Vendosja e pjeses takuese ne kartelen e pasurise

Pershendetje,
Kam marre certefikaten e re te pronesise, por ne certefikate nuk kam te shenuar pjesen (-/-) , kurse te kartela pjesa takuese e pasurise eshte shenuar 0/0, Ka ndonje problem ? Jam pronar i vetem i nje shtepie private. Faleminderit


Qytetari: I. B. Data: 6 February , 2021, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Vendosja e pjeses takuese ne kartelen e pasurise”

  1. Pershendetje. Percaktimi i pjeseve takuese eshte i rendesishem ne rastet kur pasuria eshte ne bashkepronesi. Kartela e pasurise per pronaret ne bashkepronesi eshte e njejte dhe per secilin prej tyre percaktohen pjeset perkatese, ne te njejtin dokument. Kartela duhet qe ne fakt pjesen ta kete te percaktuar 1/1, por sic ju spjeguam persa kohe jeni pronar i vetem, kjo nuk perben problem. Ne cdo rast ju keni te drejte t’i drejtoheni me nje kerkese ASHK per te bere korrigjimin e gabimit.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet