Vendimi i formes se prere

Pershendetje,

Jam ne nje proces gjyqesor per nje prone dhe desha te dija ne momentin qe shpallem fituesi i gjyqit te shkalles se parem por brenda 15 diteve ankimohet ne apel nga i padituri, si duhet te veproje une per regjistrimin e vendimit te shkalles se pare? Faleminderit,


Qytetari: e. s. Data: 6 November , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Vendimi i formes se prere”

  1. Pershendetje. Ne regjistrin kadastral mund te regjistrohet vetem vendimi gjyqesor i formes se prere, pra nese ka ankim per vendimin e shkalles se pare, atehere ju duhet te prisni qe procesi gjyqesor te mbyllet edhe ne Apel. Ne cdo rast, prane e-albanias ekziston nje opsion, per regjistrimin e kerkese padise ne regjistrin kadastral. Ky regjistrim eshte i vlefshem per 30 dite. Ligji i ri per kadastren, nuk e njeh nje procedure te tille.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet