Vendim divorci

Pershendetje,
Jetoj ne SHBA, se shpejti aplikoj per nenshtetesine Amerikane. Nje nga dokumentet qe me kerkojne eshte vendimi i gjykates per divorcin tim. Doja te dija cilat jane procedurat qe duhet te kryeje qe ai vendim te jete i vlefshem per ne SHBA? Faleminderit!


Qytetari: E. L. Data: 28 October , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Vendim divorci”

  1. 1

    Pershendetje
    Ne momentin qe ju kerkoni vendimin e zgjidhjes se marteses ne gjykate i shpjegoni edhe faktin qe vendimi iu duhet per ta paraqitur ne nje shtet tjeter konkretisht ne SHBA. Ne cdo rast vendimi duhet te jete i perkthyer ne gjuhen angleze nga nje perkthyes i licensuar dhe i vertetuar perkthimi nga noteri. Me tej vendimi duhwt te jete i pajisur me vule apostile.
    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet