Vellai im i ushtrohej dhune ne familje 21 vjet, dhune fizike psikike ekonomike shpirterore i jepte shume ilace kjo eshte mjeke i manipuloi e femijet te qellonin vellain i biri e qelli shume rende ai su mbrojt e i priti gjithe goditjet e renda

Vellai im i ushtrohej dhune ne familje 21 vjet, dhune fizike psikike ekonomike shpirterore i jepte shume ilace kjo eshte mjeke i manipuloi e femijet te qellonin vellain i biri e qelli shume rende ai su mbrojt e i priti gjithe goditjet e renda i shkaktuan kontuzion ne kofshen e djathte, me gjakderdhje ne gju kofshe, kjo nuk tregoi te verteten por tha vellait tim ju shkaktua kjo nga leucemia, e vellain e torturuan me kemioterapi te hematologjia QSUT derisa e vdiqen me pahir ne menyren me te tmerrshme dhe duke u sjell keq me te ne vazhdim duke i hedhur fajin gjera te tmershme i shkaktuan dhimbje non stop me te tmershmet qe ekzistojne.Dua ndihme falas per hap pas hapi sqarimin e ceshtjes e ne baze te ligjeve te denohen personat pergjegjes per humbjen e jetes se vellait

Qytetari: E.S.
Data: 19 Maj 2023, Kategoria: I pakategorizuar

Përgjigje nga Avokatët tanë për pyetjen.

Juristi Online

One Response

  1. Pershendetje,
    Nese jeni subjekt i ligjit Nr. 111/2017″ Per ndihmen juridike te garantuarr nga shteti”, mund te paraqiteni prane Qendrave te sherbimit te ndihmes juridike paresore ne vendbanimin tuaj per te perfituar sherbim ligjor falas. Ne raste te tjera nese nuk plotesoni kushtet per te qene subjekt perfitues ju rekomandojme te kallzoni vepren penale prane komisariatit te policise ose prokurorise. Organi i akuzes mbeshtetur ne kallezimin tuaj do te filloj hetimet e metejshme per zbardhjen e plote te ngjarjes.
    Faleminderit!

Lini një Përgjigje