Ne vijim te pyetjes: Urdhri i Mbrojtjes

Duke ju falenderuar, ju informoj se gjykata e ka pranuar pjeserisht kerkesen time. Ne kete situate kam paraqitur ankim, duke kerkuar ndryshimin e vendimit dhe pranimin plotesisht te kerkeses per vijimin e urdherit te mbrojtjes. Por une dua qe ekzekutimi te behet ne kete faze, pasi per pjesen qe interesohem gjykata e ka pranuar. Duke qene se ceshtja e i ka kaluar Apelit te Tiranes, vendimi nuk ka marre forme te prere akoma.


Qytetari: /. /. Data: 8 September , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Ne vijim te pyetjes: Urdhri i Mbrojtjes”

  1. Pershendetje,

    Vendimi gjyqësor për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes është përfundimtar dhe përbën titull ekzekutiv nga dita e shpalljes së tij.
    Paraqitja e ankimit nuk e pezullon ekzekutimin e vendimit të gjykatës për lëshimin e “urdhrit të menjëhershëm të mbrojtjes” apo të “urdhrit të mbrojtjes”.

    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet