Vazhdim i pyetjes per llotarine

Faleminderit per pergjigjen. Por konkretisht pyetja ime ishte: pasi te bejme martesen dhe certifikata te ndryshoje, a lejohet qe te me shtoj dhe mua ne aplikimin per vize (sepse i ka dal llotaria sic ju thash) apo penalizoj dhe bashkeshortin? A ka nje afat apo mundesi para takimit ne ambasade per ndryshime te tilla?


Qytetari: A. M. Data: 9 October , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Vazhdim i pyetjes per llotarine”

  1. 1

    Pershendetje. Ne vijim te pergjigjes se dhene nga kolegia, afati i ndryshimit te certifikates familjare nuk varet nga koha e takimit ne ambasade, por nga koha qe do te zgjase procesi i zgjidhjes se marteses.
    Persa i perket rregullave te aplikimit per vize dhe mundesise per t’ju perfshire edhe juve ne aplikim, keto nuk rregullohen nga legjislacioni shqiptar dhe ne nuk mund t’ju japim nje opinion ligjor. Per cdo gje lidhur me aplikimin mund t’i drejtoheni ambasades se SHBA-ve ne Shqiperi, apo zyres se emigracionit ne SHBA.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet