Uzina e mjeksit ne Elbasan dhe paga e luftes

Pershendetje.

Per shkak te situates te krijuar nga covid-19, ne punonjesit e uzines mjekes ne Elbasan na u pezullua puna gati 1 muaj e me shume.  A perfitojme ne page lufte, pasi drejtuesit e uzines nuk na japin asnje informacion? Faleminderit


Qytetari: i. s. Data: 1 June , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Uzina e mjeksit ne Elbasan dhe paga e luftes”

  1. Spiro Maliqi Spiro Maliqi says:

    Pershendetje

    Uzina e Lëndëve Plasëse Mjekës është një ndërmarrje shtetërore dhe si e tille, punonjesit e saj, ashtu si punonjesit e cdo institucioni tjeter me buxhet shteteror, nuk perfitojne page lufte.

    Faleminderit.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet