Udhezimi i ISHP-se per perfundimin e izolimit per personat e infektuar me covid

Pershendetje,

Ne disa media ka dal udhezimi i ISHP-se per perfundimin e izolimit per personat e infektuar me sars covid 2, duke u shprehur edhe ne lidhje me vertetimet e qendrave shendetesore qe personat e vetekarantinuar marrin nga mjeku i familjes. Si eshte e mundur qe nuk eshte bere publik dhe nuk gjendet ky udhezim? Ju lutem a mund te me ndihmoni me kete material? Faleminderit


Qytetari: l. l. Data: 11 December , 2020, Kategoria: Legjislacion.

One response to “Udhezimi i ISHP-se per perfundimin e izolimit per personat e infektuar me covid”

  1. Pershendetje
    Ne webin zyrtar te ISHP-se nuk eshte i publikuar udhezimi qe ju referoni ne pyetjen tuaj. Ju mund t’i drejtoheni me nje kerkese per informacion ketij institucioni, ne menyre qe t’ju vihet ne dispozicion akti perkates dhe te keni mundesi te konsultoheni me permbajtjen e tij. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet