Tubimet

Pershendetje,

Kisha nje pyetje ne lidhjet me tubimet. Me aq sa di per momentin, Ministria e Shendetesise nuk ka vendosur limit ne lidhje me numrin e njerezve qe mund te mblidhen ne rast tubimi. Po nese mblidhen cikliste? Keta te fundit do jene ne levizje. Cfare ligjshmerie aplikohet ne kete rast? A jane te ndaluara mbledhje te tilla per sa kohe jane paqesore dhe nuk perbejne rrezikshmeri per perhapjen e virusit?
Faleminderit


Qytetari: F. D. Data: 27 May , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Tubimet”

  1. Spiro Maliqi Spiro Maliqi says:

    Pershendetje
    Duke u bazuar ne Urdherat dhe planin e ri-hapjes dhe lehtesimit te masave per Parandalimin e Covid-19 te nxjerra nga Ministria e Shendetesise ju bejme me dije se prej dates 01.06.2020, nder te tjera do të lejohen kampionatet sportive, pa praninë e publikut, por do të vijojnë të jenë të ndaluara grumbullimeve masive.

    Informacioni i plote mbi planin e ri-hapjes dhe urdherat perkates, gjenden te publikuara ne faqen e Ministrise se Shendetesise: https://new.shendetesia.gov.al/ministrja-manastirliu-faza-e-hapjes-nga-data-1-qershor/

    Faleminderit.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet