Trashegimnia

Pershendetje!

Babai im ka nje pasuri me vendim gjyqi. Pasurine e ka te trasheguar nga i ati i vet. Babai nuk jeton me dhe duam qe te bejme regjistrimin ne emer te mamase dhe ne femijeve. A mjafton vetem qe ne te marrim leshimin e trashegimnise nga noteri dhe bashke me dokumentacionin perkates ta regjistrojme ne kadaster apo duhet te hapim ndonje proces gjyqesor per celjen e trashegimnise? Faleminderit!


Qytetari: E. C. Data: 2 October , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Trashegimnia”

  1. 1

    Pershendetje
    Deshmia e trashigimise tashme behet tek noteri dhe nuk eshte e nevojshme te hapni proces gjyqesor. Dokumentacionit qe dispononi duhet t’i bashkangjitni edhe deshmine e trashegimise dhe te kryeni aplikimin per regjistrim te pasurise prane drejtorise rajonale te ASHK-se.
    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet