Trashegimia nga jashte shtetit

Pershendetje,

Nese nje person ta kalon trashegimine nga nje shtet tjeter, a duhet te bej ndonje pagese qe te kaloje trashgimia ne emrin tim? Faleminderit


Qytetari: M. B. Data: 9 November , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Trashegimia nga jashte shtetit”

  1. Pershendetje. Nese trashegimlenesi dhe pasuria qe ju trashegoni ndodhet ne nje shtet tjeter, atehere do te zbatohen rregullat e atij shteti. Ne keto kushte ne nuk mund t’ju japim nje keshillim ligjor lidhur me detyrimet tatimore, per trashegimine ne nje vend tjeter.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet