Trashegimia e automjetit

Pershendetje,

Pronari i automjetit ka nderruar jete dhe ka lene trashegimtar femije te moshes minorene, por ka qene i divorcuar dhe kujdestaria e femijes i ka kaluar te emes. Atehere ky automjet kalon automatikisht ne emer te femijes apo ne emer te kujdestares ligjore? Ju faleminderit


Qytetari: E. C. Data: 15 December , 2020, Kategoria: Civile - Trashegimia.

One response to “Trashegimia e automjetit”

  1. 1

    Pershendetje,
    Trashegimia e luajtshme (psh., automjeti, etj) apo pasurite e paluajtshme (banesa, truall) kalon ne emer te femijeve, por derisa ata te arrijne moshen madhore keto pasuri do te administrohen nga kujdestari i tyre ligjor. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet