Transferimi i gjendjes civile – gjoba 10 mije lek

Pershendetje,

Dua te transferoj gjendjen civile nga nje njesi ne tjetren, por kam degjuar qe eshte hequr gjoba e transferimit me vonese prej 10 mije lekesh te reja, me nje vendim te parlamentit qe ne muajin tetor 2020. Te njesia administrative ku aplikova thone qe nuk ka ardhur ndonje shkrese e tille. Ju lutem a mund te me thoni si shpjegohet?

Ju faleminderit per kohen dhe vemendjen.


Qytetari: A. P. Data: 3 December , 2020, Kategoria: Gjendja civile.

One response to “Transferimi i gjendjes civile – gjoba 10 mije lek”

  1. 1

    Pershendetje. Ndryshimi i ligjit eshte votuar nga Kuvendi i Republikes, por nuk eshte dekretuar nga Presidenti. Ne keto kushte, duhet te pritet qe te miratohet serish ne Kuvend, perpara se te botohet ne Fletore Zyrtare dhe te kete fuqi ligjore. Pra aktualisht sanksioni administrativ, per mosdeklarim ne kohe te ndryshimit te adreses, eshte ende ne fuqi.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet