Transferim ceshtje

Pershendetje,

Une jetoj ne Itali bashke me gruan dhe dy femijet. Para 1 muaji vendosa te kthehem ne Shqiperi sepse nuk kishte pune. Bashkeshortja nuk pranonte per t’u kthyer me mua ne Shqiperi dhe me beri denoncim sikur une e kam dhunuar. Tashme ka nisur nje kallzim ndaj meje dhe une u nisa per ne Shqiperi, ndersa bashkeshortja ndodhet ne nje qender ne Itali pasi pretendon qe eshte dhunuar nga une. Por ne te vertete eshte shpifje. Ju lutem si mund ta terheq dosjen time nga shteti italian ne Shqiperi, pasi avokati qe kam atje me ka thene se nese nuk terhiqet kallzimi qe ka bere bashkeshortja deri me date 09:10:2020 une do arrestohem. Ju lutem cfare mund te bej? Faleminderit,


Qytetari: A. M. Data: 29 October , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Transferim ceshtje”

  1. Pershendetje! Kodi i procedures penale te Shqiperise, nuk parashikohen ne asnje dispozite te tij, nje variant te tille sepse kemi te bejme me nje veper penale, te ndodhur me Itali dhe kallezuesin qe jeton ne Itali. Ju duhet te pajtoni nje avokat qe te ndjeke ceshtjen ne Itali. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet