Tjetersim prone – urgjente

Pershendetje

Kam nje urdher ekzekutiv nga permbarimi per lirim toke, por me duhet ta ankimoj pasi aktualisht nuk kam para ta marr avokatin. Jam jetim dhe jetoj me qera vec nga ky problem. Kam pese dite afat, ju lutem me ndihmoni. Jam paraqitur tek ministria, po shihet dukshem qe nuk na ndihmojne dot per nje periudhe kaq te shkurter… por ju lutem te beni vetem nje perjashtim.

Faleminderit,


Qytetari: p. d. Data: 13 June , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Tjetersim prone – urgjente”

  1. Ada Dimo Ada Dimo says:

    Pershendetje,

    Ne lidhje me pyetjen tuaj do te kontaktoheni nepermjet e-mailit nga ekpertet ligjor te platformes per te mundesuar dhe venien ne dispozicion te dokumentacionit te nevojshem.

    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet