Terheqja e vendimit te arsyetuar

Pershendetje,

Kam nje ceshtje ne Gjykaten e Tiranes. Ne fund te korrikut eshte marre vendimi dhe gjyqtari me tha hajde ne dt. 17 gusht per ta terhequr vendimin e zbardhur. Shkova sot ne sekretari dhe me thane qe dosja nuk ka zbritur. Kerkoj te takoj gjyqtarin, por mungonte (se eshte gjyqtar i gatshem kete jave). Cfare mund te bej per te terhequr vendimin e arsyetuar? Faleminderit,


Qytetari: T. E. Data: 17 August , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Terheqja e vendimit te arsyetuar”

  1. 1

    Pershendetje! Ne adresen qe ju keni deklaruar gjate procesit, do ju sjellin me patjeter vendimin e arsyetuar dhe nga e nesermja e marrjes dijeni fillon afati ankimit. Gjyqtarin nuk e takoni dot, por vendimin do jua komunikojne me patjeter, kjo ne respekt te te drejtave te tua procedurale! Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet