Te drejtat e personave me semundje mendore

Kam babain te semure mendor si mund te me kalohen te drejtat e tij nga ai tek une per te perdorur LLOGARINE BANKARE. Cfare procedurash duhet te ndjek . Jetoj ne Itali nderkohe . Duhet ta bej ne Itali apo Shqiperi ? Faleminderit .


Qytetari: A. B. Data: 3 October , 2019, Kategoria: Familjare.

2 responses to “Te drejtat e personave me semundje mendore”

  1. Duhet të kërkosh në Gjykatë “Heqjen e Zotësisë për të vepruar babait tënd” dhe “Caktimin si kujdestar ligjor (emrin tënd). Është një proces që bëhet me kërkesë, por duhet të marrin pjesë Prokuroria e Rrethit Gjyqësor Tiranë dhe Shërbimi Social në Bashkinë e Tiranës. po kështu duhet të jenë dakord të gjithë trashëgimtarët e tjerë të radhës së parë.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet