Taksat/tarifat vendore dhe veprimtaria gjyqesore

Pershendetje,

Pyetja e pare: Ku mund te drejtohem per te marre informacion per taksat dhe tarifat vendore familjare? Dua te di se a jam i rregjistruar apo nese jam debitor.

Pyetja e dyte: Kur fillon pune gjykata? Kur mund te filloje procesi i hedhjes se shortit?

Faleminderit!


Qytetari: D. M. Data: 3 September , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Taksat/tarifat vendore dhe veprimtaria gjyqesore”

  1. 1

    Pershendetje. Per bashkite Tirane dhe Durres eshte e mundur qe te beni verifikimin perkates online nepermjet e-albania. Nese banoni ne nje tjeter bashki, atehere duhet te paraqiteni prane zyres perkates te taksave dhe tarifave vendore prane bashkise tuaj.
    Qe prej dates 1 shtator gjykatat kane rifilluar punen. Lidhur me hedhjen e shortit, secila gjykate e rifillon hedhjen e shortit ne baze te rregullores se vet te brendshme, por ne cdo rast brenda pak diteve nga rifillimi i punes.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet