Taksa e sherbimeve nderurbane

A do te shtyhen taksat per kete vit? Pra taksat e sherbimeve nderurbane te udhetimit sepse bashkia po i kerkon me force. Nese duhet te punojme duhet t’i paguajme megjithse jane shtyre.


Qytetari: L. R. Data: 28 May , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Taksa e sherbimeve nderurbane”

  1. Pershendetje

    Nga ana e Keshillit te Ministrave jane shtyre pagesat per tatim fitimin, si dhe eshte hequr ky tatim per biznesin e vogel. Nderkohe taksa per te cilen ju po kerkoni informacion eshte nje takse vendore, e cila mund te shtyhet ose anullohet me vendim te Keshillit Bashkiak perkates. Nga pyetja juaj nuk eshte e qarte se per cilen bashki behet fjale.
    Nga ana e Keshillit te Bashkise Tirane, nuk ka nje vendim te tille.
    Nese pyetja juaj eshte e lidhur me taksen e qarkullimit qe paguhet prane Drejtorise se Sherbimit te Transportit Rrugor, pagesa e ketyre taksave u pezulluan per nje periudhe kohe gjate pandemise, por tashme ky pezullim ka perfunduar.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet