Kerkese per takim – ceshtje pronesie

Une kam patur nje prone te stadiumi “Qemal Stafa” te privatizuar nga shteti me dokumente te rregullta. Pronen time e kane marr. I kam hedhur ne gjyq, por pala tjeter e ka fituar gyqin ne menyre te padrejte. Disponoj te gjitha dokumentat. Kerkoj nje takim me perfaqesuesit e Qendres se Ndihmes Ligjore prane Ministrise se Drejtesise, per te konsultuar dokumentacionin qe disponoj (dosjen) dhe te me orientoni sesi duhet te veproje per zgjidhjen e kesaj ceshtjeje. Ne pritje te pergjigjes suaj,

Faleminderit,


Qytetari: A. K. Data: 25 June , 2020, Kategoria: Ceshtje pronesie.

One response to “Kerkese per takim – ceshtje pronesie”

  1. Ada Dimo Ada Dimo says:

    Pershendetje,

    Ju mund te paraqiteni prane zyrave per ndihmen ligjore falas prane Ministrise se Drejtesise, nga e hena ne te premte prej ores 08:00-16:30, per nje keshillimim ligjor mbi rastin tuaj. Ju bej me dije se aktiviteti i zyrave tona ka filluar qe prej dates 15 Qershor.

    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet