Status ushtarak

Babai im ka 13 vite pune oficer i forcave te armatosura dhe 2 vite ushtri. Per arsye ekonomike u largua ne emigrim dhe e la punen. Per te fitur pension te parakohshem si ushtarak duhet te kete 15 vite pune. Interesohem te di nese 2 vitet e ushtrise mund te njihen si vjetersi pune, ka bere dhe 2 vite tjera shkolle me titullin “pergatites per forcat e armatosura”? Ku duhet te interesohem per te ndjekur keto procedura? Flm


Qytetari: E. C. Data: 17 January , 2021, Kategoria: Sigurimet shoqerore.

One response to “Status ushtarak”

  1. Pershendetje
    Ju bejme me dije se periudha e ushtrise llogaritet si vjetersi ne pune. Per perfitimin e pensionit me status ushtaraku duhet te keni se paku 15 vite vjetersi pune ne forcat e armatosura.
    Per cdo informacion eshte e nevojshme t’i drejtoheni Drejtorise Rajonale te Sigurimeve Shoqerore ne qytetin ku banoni ose mund te kontaktoni online me specialistet e Institutit te Sigurimeve Shoqesore dhe te parashtroni pyetjet tuaja specifike ne linkun: http://www.issh.gov.al/?page_id=533
    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet