Sqarim ne lidhje me pergjigjen ndaj pyetjes se qytetarit C.T

Pershendetje te nderuar avokate dhe faleminderit per pergjigjet tuaja aq te vlefshme. Kete here nuk kam pyetje, por doja thjesht te sqaroja ndoshta nje lapsus nga ana juaj ne pergjigjen dhene qytetarit C.T. Ligji per sistemin e taksave vendore eshte ligji nr. 9632/2006 dhe jo ligji nr. 9636/2006. Ndjese per nderhyrjen. Faleminderit per mirekuptimin


Qytetari: E. V. Data: 15 August , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Sqarim ne lidhje me pergjigjen ndaj pyetjes se qytetarit C.T”

 1. 3

  Pershendetje,

  Ne lidhje me sqarimin tuaj, ju bejme me dije se lapsusi i bere ne pergjigjen e dhene ndaj pyetjes se qytetarit C.T eshte korrigjuar nga ana jone, duke vendosur numrin e sakte te ligjit qe citohet.

  Per cdo lloj sugjerimi apo rekomandimi tjeter qe mund te keni ne funksion te permiresimit te punes se platformes, jeni te mirepritur te na kontaktoni ne adresen e e-mailit info@juristionline.al
  Ndersa per pyetje apo problematika te ndryshme ligjore qe mund te keni, jeni te lutur t’i adresoni ato ne hapesiren e dedikuar ne kete platforme, ku edhe do te aksesohen nga juristet.

  Ju faleminderit per kontributin tuaj,

  Gjithe te mirat,

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet