Sipermarres qe nuk zbaton rregullat per Covid-19

Pershendetje,

Jam e punesuar ne nje kompani “call center” dhe dua ta denoncoj sepse nuk zbatohet asnje mase mbrojtese ndaj koronavirusit dhe mund te jete nje vater infektimesh. Punedhenesi nuk na lejon te mbajme maske sepse thote qe nuk mund te degjojne klientet.  Jemi duke punuar afer njeri tjetrit pa asnje distance sigurie dhe pa maska. Ju lutem ku duhet te drejtohem per te denoncuar kete situate?

Faleminderit,


Qytetari: E. V. Data: 7 February , 2021, Kategoria: Covid-19.

One response to “Sipermarres qe nuk zbaton rregullat per Covid-19”

  1. 1

    Përshëndetje! Përsa i përket masave higjeno sanitare për Covid-19, që duhen zbatuar nga call center, ju lutem referohuni: https://e-albania.al/PopupBizneset/PROTOKOLLI_KUQ_CALL_CENTER.pdf
    Në rast te moszbatimit të masave higjeno sanitare, ju mund te adresoni problematiken prane Inspektoriatit Qendror dhe Inspektoratit Shtetëror Shëndetësor. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet