Si procedohet?

Pershendetje,

Kam nje banese ne emrin tim dhe te burrit (jemi ne proces divorci). Vjehrra ime jeton tek ne, por dua ta largoj nga shtepia. Cfare procedure ndiqet per ta larguar nga banesa, ne momentin qe ajo figuron ne certifikate familjare me ne, por nuk ka pronesi mbi banesen? Faleminderit,


Qytetari: K. L. Data: 10 August , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Si procedohet?”

  1. Pershendetje,

    Ju nuk mund te merrni asnje veprim per ta nxjerre nga banesa ish-vjehrren tuaj, per sa kohe prona nuk eshte vetem ne emrin apo pronesine tuaj, por eshte ne bashkepronesi me ish-bashkeshortin tuaj.
    Vetem pas pjesetimit te pasurise me ish-bashkeshortin tuaj, ju keni te drejte te kerkoni lirimin (largimin nga banesa), ne lidhje me pjesen tuaj takuese te baneses.
    Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet