Si procedohet?

Pershendetje! Faleminderit per pergjigjet tuaja dhe pune te mbare! Kam bere nje kallezim ne prokurori dhe jane kryer hetime. Ne perfundim te hetimeve, prokurori ka bere kerkese ne gjykate per pushimin e ceshtjes. A mund te zhvillohet seanca pa pranine e prokurorit te ceshtjes pra (ne mungese)? Faleminderit paraprakisht!


Qytetari: E. V. Data: 5 October , 2020, Kategoria: Penale.

One response to “Si procedohet?”

  1. Pershendetje! Po, seanca mund te zhvillohet ne mungese te prokurorit, parashikuar nga neni 329/b pika 2 i Kodit te K. Procedures Penale. Faleminderit

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet