Si mund të verifikohet nëse është bërë gjyqi në Zvicër dhe a kam ndonjë penalizim, qoftë edhe gjobe

Pershendetje,
Kam ndenjur në Zvicër për disa kohë, dhe atje kam qenë në statusin e azil politik me leje qëndrimi, po gjatë asaj kohe jam akuzuar për vjedhje të lehtë, jam marrë në pyetje dhe jam lene i lirë, po pas 2 muajsh me vjen letra për daten e gjyqit, dhe unë 2 dit me pas kthehem në Shqipëri, dua të di çfarë është bërë me gjyqin dhe a është zhvilluar?
Si mund ta kërkoj një informacion të tillë? Faleminderit,


Qytetari: N. L. Data: 25 November , 2019, Kategoria: Penale.

One response to “Si mund të verifikohet nëse është bërë gjyqi në Zvicër dhe a kam ndonjë penalizim, qoftë edhe gjobe”

  1. Mendoj se mund ti drejtohesh me nje kerkese per informacion ne rruge postare te perkthyer, Sekretarise se Gjykates ku eshte zhvilluar gjykimi ndaj teje.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet