Si mund te perfitoj perseri ndihmen ekonomike?

Pershendetje,

Ju shkruaj pasi me eshte nderprere ndihma ekonomike, per shkak se nuk kisha mundesi te levizja per te marre nje vertetim qe vajza ime eshte pa pune dhe ka vetem nje dite siguracion. Per kete shkak mu nderpre ndihma ekonomike. Ne qofte se une marr vertetimin nga kompania ku ka punuar vajza, a mund te perfitoj perseri ndihmen ekonomike? Faleminderit

 


Qytetari: R. M. Data: 11 May , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “Si mund te perfitoj perseri ndihmen ekonomike?”

  1. Pershendetje. Perfitimi i ndihmes ekonomike behet mbi bazen e sistemit te pikezimit. Ne cdo rast ju keni te drejten te riaplikoni per te perfituar ndihmen ekonomike, prane Administratorit Shoqeror te njesise tuaj, cdo fillim muaji nga data 1 deri ne 10.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet