si mund te marr sherbime nga administrata ne kete periudhe pandemie

Pershendetje,

Kam nevoje te firmos 2 dokumenta te ministria e ekonomise dhe financave dhe me pas t’u vendos vulen apostile.  Jetoj ne Vlore. Dua te di nese punojne zyrat e administrates me qellim firmosjen e ketyre dokumentave? Duhet te paraqitem vete ne keto zyra apo ka ndonje forme tjeter qe mund te merren keto nenshkrime? Ju falenderoj,


Qytetari: A. L. Data: 17 April , 2020, Kategoria: Uncategorized.

One response to “si mund te marr sherbime nga administrata ne kete periudhe pandemie”

  1. Pershendetje, institucionet shteterore punojne me staf dhe orar te reduktuar, por jane ne sherbim te qytetareve. Shume sherbimeve ofrohen edhe online. Ne rastin kur kerkohet firmosja e dokumentave te caktuar, ju mund te perdorni edhe sherbimin postar.

Leave a Reply


Kthehu tek pyetjet